Oraku i Štefkoviću zahvalnice za iznadprosječne rezultate

31. svibnja 2007 – Vladi Štefkoviću i Darku Oraku, policijskim službenicima križevačke policijske postaje, u koprivničkoj su PU uručene zahvalnice za postignute iznadprosječne rezultate. Zahvalnice im je uručio načelnik koprivničko-križevačke PU Dragutin Vurnek, koji je rekao da cilj PU koprivničko-križevačke nije praćenje samo negativnih stvari, već i pozitivnih koje mogu biti primjer svim ostalim službenicima. Na taj način, ističe Vurnek, detektiramo one čiji rezultati odskaču od ostalih te ih nagrađujemo na prikladan način sukladno mogućnostima.

Zadovoljstvo postignutim rezultatima nije krio niti zapovjednik križevačke policijske postaje Abel Car, te istaknuo kako ta dvojica policajaca i inače odskaču u kvaliteti i kvantiteti izvršenog posla, pri čemu im je odnos prema samom poslu na visokoj razini, a što pokazuju i njihovi rezultati. Car kaže da su se Orak i Štefković naročito istaknuli u otkrivanju kaznenih djela, a to su dva kaznena djela zloporabe opojnih droga gdje su pronašli opojnu drogu, zatim krivolova pri čemu su nakon opsežne potjere u noćnim satima i pronašli počinitelje.

Osim toga, ističu se u sankcioniranosti prometnih prekršaja i ostalih težih prekršaja, i tako mogu poslužiti kao primjer svim ostalim službenicima u križevačkoj policijskoj postaji, rekao je Car, zahvaljujući načelniku Vurneku na pohvalama za postignute rezultate u cjelokupnom radu križevačke policijske postaje.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.