Akcija FIVE4KIDS završena proljetnom donacijom


Iako se dobrotvorna akcija FIVE4KIDS od pokretanja 2004. provodi svake godine u predbožićno vrijeme i namijenjena je božićnom darivanju djece s posebnim potrebama Križevaca, zbog još ponekih priljeva donacija račun udruge P.O.I.N.T. za tu namjenu ostao je otvoren. Tako se nakon darivanja polaznika Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te štićenika Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom, prikupilo i dovoljno sredstava u iznosu 4 tisuće kuna koja su darovana za kupnju fotokopirnog stroja neophodnog u radu s djecom.

Naime, kako udžbenici za ovaj vid obrazovanja praktički ne postoje, a literatura je skupa, u nastavi se svakodnevno koriste fotokopirani materijali. Također, Udruzi je stroj stalno potreban za pripremu projekata za natječaje za donacije.

Ravnateljica Centra prof. Marija Prodan zahvaljuje P.O.I.N.T.-ovkama i P.O.I.N.T.-ovcima te svima koji su tijekom tri godine na bilo koji način sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj akciji. Na jučer održanom Danu Centra uručena je zahvalnica udruzi P.O.I.N.T. kao i brojnim drugim donatorima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.