Intenzivne pripreme ‘Žabaca’ za novu sezonu u A2 ligi

KRIŽEVCI – S pripremama za predstojeću sezonu u A2 košarkaškoj ligi sjever krenula je seniorska selekcija Košarkaškog kluba Križevci. Okupljanju, prozivci i prvom treningu treneru Marinu Zirdumu odazvalo se 15 igrača, a pred mladim križevački drugoligašem cijeli je niz vrlo zahtjevnih pripremnih utakmica, od turnira u Zaboku, gostovanja u Rijeci kod Kvarnera te kod austijskog prvoligaša Gunnersa iz Oberwarta, potom protiv Gorice, Vindije, Petra Zrinskog i kutinske Moslavine.
Za tjelesnu pripremu križevačkih ‘žabaca’ zadužen je Tomislav Krističević, a osim igračkih pojačanja, stručni stožer je jači za dugogodišnjeg fizioterapeuta Slaven Belupa Dražena Papca. Igrači i stručni stožer dio priprema, od 28. kolovoza do 4. rujna provest će na Bjelolasici.
Prvenstvo A2 lige sjever kreće 9. listopada, a kup u drugoj polovici rujna. Križevački ljubitelji košarke nastupe svojeg drugoligaša moći će vidjeti vjerojatno tek na početku službenih natjecanja, jer bi u dvorani Osnovne škole Ljudevit Modec trebao biti popravljen i lakiran parket, a teren iscrtan novim linijama u skladu s pravilima Međunarodne košarkaške federacije. (RKC)

Vezano

Komentari su zatvoreni.