Dopustite si smijeh na ‘Zabranjenom smijanju’

Hit-komedija autora Mire Gavrana u režiji Zorana Mužića, Zabranjeno smijanje, u Križevcima je u četvrtak 26. travnja na pozornici Velike dvorane Hrvatskoga doma. Iako naslov preporučuje drugačije, predstava "obiluje brojnim iznenađenjima koja iz scene u scenu, u furioznom tempu, vode gledatelja kroz neobičnu priču. Glavni junaci su muž, žena i ljubavnica, čije se sudbine toliko isprepletu i zakompliciraju, da više ne znaju je li im lakše i ugodnije u tom trokutu, ili izvan njega!"

Autor ove predstave u produkciji Teatra Gavran, koja povodom Dana grada dolazi i pred križevačku publiku, dobitnik je nagrade Marin Držić Ministarstva kulture, što je dobro jamstvo za doći je pogledati od 20 sati. Prije toga kod Pučkog otvorenog učilišta ili u Turističkom uredu treba po cijeni od 40 kuna kupiti ulaznice.
Dopušteno je, do srijede u ponoć, javiti se i na redakcija@krizevci.info,  gdje odgovorom na pitanje Tko je jedini živući pisac u Europi koji ima kazališni festival njemu posvećen? možete osvojiti jednu od dvije ulaznice!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.