Soulfingers ‘rašarafili’ Klub kulture


Sinoć su u Križevcima po drugi put svoj nastup imali Soulfingers, cover band koji svira repertoar iz 60-ih godina, sastavljen od soul pjesama prenesenih njihovim aranžmanima i obogaćenih karizmom i duhom ovog benda.

Nevjerojatna braća Denis i Haris i njihov bend Soulfingers u nepuna dva sata uspjeli su oraspoložiti i rasplesati isprva sramežljivu publiku odradivši jedan maestralno energičan i vedar nastup.

Soulfingers su ispunili energijom cijeli Klub kulture i prenijeli svoju vrckavost, entuzijazam, šarm i dobro raspoloženje na svih 70-ak posjetitelja koji su ih došli vidjeti i čuti.

Soul braća i njihov bend, sastavljen od 3 odlična puhača: saksofonista, trubača i trombonista, klavijaturista, gitarista, basista, bubnjara i zanosne back vokalistice, nevjerojatnom su lakoćom euforizirali publiku svih godišta i profila priredivši veliki show i odradivši iznimno energičan i plesni koncert.

Pozornica je bila premala za ovih 10 rasplesanih veseljaka i šoumena koji su poletno redali hitove, sve jednog većeg od drugog, poput Drive my car, Do you love me, Sunny, Sunshine day, Soulman, Wild thing, Walking on sunshine, Hit the road Jack i drugih.

Soulfingers su prvi put gostovali u Križevcima prije 10-ak godina, a njihov je nastup jednako entuzijastičan i energičan kao što je bio i prije više od 15 godina kada je bend nastao.

Ovakvi profesionalci zaista zaslužuju brojniju publiku, jer voljeli vi soul ili ne, oni će vas natjerati da ga volite. Barem jednu večer.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.