Uoči Božića Grad Križevci počastio građane Križevačkim kotlićem i autohtonim desertom potkalničkog kraja – ponakličem

Na Strossmayerovom trgu jučer je održan božićni domjenak koji je u sklopu Adventa u Križevcima organizirao Grad Križevci. Gradonačelnik Mario Rajn, zamjenici gradonačelnika Danijel Šaško i Mario Martinčević te pročelnici upravnih tijela Sandra Vuketić, Ivan Biškup, Sandro Novosel i Krešimir Brunović počastili su građane Križevačkim kotlićem i autohtonim desertom potkalničkog kraja Ponaklič te im čestitali nadolazeće blagdane.

Građani su iskazali svoje oduševljenje ovim predbožićnim druženjem i domjenkom koji su pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci sa svojim profesorima Mišelom Doskočilom, Borom Petrekom i Markom Hasancem.

Svoje zadovoljstvo što je podijeljeno 500 porcija hrane istaknuo je gradonačelnik: „Grad Križevci je grad koji uključuje svoje građane. U ovo doba godine svugdje se organiziraju božićni domjenci, a mi smo htjeli organizirati božićni domjenak za naše građane. Ovo je prvi takav domjenak i građani su bili oduševljeni pogotovo zato jer su probali jela ovog kraja koja su pripremili učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci.“

Uoči božićnog domjenka, gradonačelnik Rajn je posjetio križevačku gradsku tržnicu kako bi čestitao Božić i Novu godinu svim prodavačima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.