POU Križevci priprema za fakultete


Gradska ustanova za kulturu i obrazovanje, Pučko otvoreno učilište početkom ožujka započinje s organiziranim pripremama maturanata za upis na fakultete! Program priprema za prijemne ispite prvi je takve vrste u Križevcima, i provodi se u suradnji sa zagrebačkim Centrom za poduku Trinom. Križevački maturanti koji su se dosad za sudbonosni prijemni pripremali najčešće u Zagrebu, tako će tijekom proljetnih subota moći vježbati u svome gradu. Telefonske prijave za sudjelovanje primaju se ovaj tjedan.

Prema broju prijavljenih maturanata vidjet će se za što vlada najveće zanimanje, a "sukladno tom interesu sastavit će se i grupe polaznika za pojedine fakultete", kaže ravnateljica križevačkog Pučkog Zdenka Gold i dodaje da se javnost o tom i ostalim novouvedenim obrazovnim programima može redovito upoznavati na netom obnovljenoj Web stranici ustanove.

Inače, predavači na križevačkim pripremama za fakultete bit će iz Zagreba i Križevaca, a nastava će se odvijati u učionicama POU. Pripreme se odvijaju tijekom proljeća u terminima vikenda, a traju i za vrijeme proljetnih uskrsnih praznika.

Maturantima križevačkih srednjih škola na znanje da se telefonske prijave primaju od 8. do 16. veljače, upisi su od 19. veljače do 22. veljače. Dan početka priprema je 3. ožujka.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.