Danas malonogometni spektakl u Križevcima

Utakmicama za treće i prvo mjesto danas u školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca završava osmi po redu križevački dvoranski malonogometni turnir – PAN 2006. Sudjelovanje na zadnjem danu turnira izborilo je 4 najboljih momčadi, sastavljenih pretežno od profesionalnih igrača malog i velikog nogometa.

Današnji spektakl započinje u 17:30 polufinalnim susretom ekipe VADA iz Vrbovca i branitelja naslova ekipe Sv. Marka Križevčanina, koji je uz veliku potporu publike u četvrtfinalu izbacio momčad Legea/Sportske igre mladih, predvođene legendarnim Robertom Prosinečkim. Drugi polufinalni susret u 18:15 igrati će ekipe Amadeusa iz Koprivnice i Beneteksa iz Križevaca.

U 19:00 na rasporedu je revijalna utakmica ženskih ekipa NK Plamen iz Križevaca i NK Sračinec iz Sračinca, a u 19:30 održat će se već tradicionalno proglašenje sportaša Grada za 2006. godinu. Nakon nagradne igre za gledatelje, u 20:30 započinje susret za treće mjesto, a nakon njega u 21:15 i susret za prvo mjesto.

Uz bogati nagradni fond i vrijedne nagrade za sudionike turnira koje je osigurala Zajednica športskih udruga Križevaca, valja pohvaliti i humanu gestu organizatora koji je cjelokupni prihod od prodanih ulaznica četvrtfinalnog dana namijenio nabavci kombiniranog vozila za prijevoz djece križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju.

Rezultati četvrtine finala su: Legea/Sportske igre mladih (Zagreb) – Sv. Marko Križevčanin 1:3, Plamen (Križevci) – Vada (Vrbovec) 0:2, Amadeus (Koprivnica) – TPO Križevci 1:0, Wellness centar Coner (Zagreb) – Beneteks (Križevci) 5:6p (1:1).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.