Najjači europski turnir za juniore igrat će se i u Križevcima

Košarkaški klub "Zagreb" od 3. do 6. siječnja 2007. godine organizira košarkaški turnir, kako piše portal Košarka.hr najveći takve vrste u Europi, za juniore nekih od najjačih europskih klubova. Tako će u dvije skupine u sportskoj dvorani "Trnsko" u Zagrebu, te u Križevcima, Vrbovcu, Samoboru i Petrinji zaigrati sljedeće momčadi: Benetton (Treviso), Darussafaka (Istambul), Olimpija (Ljubljana) i Zagreb u skupini A, te Alba (Berlin), Bosna (Sarajevo), Hemofarm (Vršac) i RVK (Moskva) u skupini B.

Križevčanima su posebno zanimljivi susreti koji će se odigrati u četvrtak 4. siječnja u školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, između Bosne i Hemofarma te Zagreba i Darussafake. Točna satnica bit će objavljena naknadno, nakon usklađivanja s dvoranskim malonogometnim turnirom PAN 2006, koji traje već deset dana.

Pokrovitelj ovog turnira za košarkaše rođene 1989. i mlađe je Grad Zagreb, uz podršku Predsjednika RH te Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Uz KK Zagreb, organizacijski pomažu Grad Samobor, KK Petrinja, KK Radnik iz Križevaca, KK Petar Zrinski iz Vrbovca i KK Fortuna iz Zaprešića. Medijski pokrovitelji su Radio 101, Jutarnji list, Sportske novosti i portal Kosarka.hr.

Vezano

Komentari su zatvoreni.