Otvoren sajam u velikim halama

Otvoren_deveti_sajam.JPGSajamski događaj u Križevcima, koji od danas do nedjelje traje u prostorima bivše vojarne poseban je po prvom ulasku civila u taj donedavno isključivo vojni prostor. Sličnih pohvalnih izjava i ocjena organizacije 9. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije nije nedostajalo u hali C, gdje su gradski, županijski i državni dužnosnici sudjelovali na spelanciji svečanog otvorenja.

Sporazum_o_prenamjeni_vojarne.JPGU vedrom raspoloženju pojačanom skečevima dvojice svetih Martina, osim prigodnih riječi o opravdanosti ulaganja u uređenje vojnih objekata i korisnosti održavanja sajma za promociju gospodarskih potencijala, pred okupljenom javnošću potpisan je sporazum o prenamjeni objekata za potrebe školstva, socijale i poduzetništva.
Dobre riječi koje su se povodom otvorenja čule kroz zdravice uz bilikum u sljedeća dva dana moraju potvrditi i posjetitelji sajma, koji su već tijekom prijepodneva pristizali u mnogim ljudima novootkrivene sajmene prostore.
Glavna_nagrada.JPGPreko dvije stotine izlagača iz cijele Hrvatske, BiH, Srbije, Italije i Mađarske u trima halama – A, B i C, pokazuje obrtničke proizvode i gospodarske mogućnosti i ponudu svojih poduzeća. Posjetitelji će međutim obilazak sajma, ne stignu li sve obići u jednom danu, i drugi put morati platiti ulaznicu od 15 kuna, za razliku od proteklih godina kad je jedna ulaznica vrijedila tijekom svih dana trajanja sajma. Sve kupljene ulaznice završit će u bubnju iz kojeg će se izvlačiti najsretnija, koja će korisniku donijeti nagrade, od kojih je glavna automobil chevrolet aveo u vrijednosti 65000 kuna.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.