Porota akciji FIVE4KIDS donijela 1920 kuna

Porota_humanitarno_u_Latinu.JPGKriževački rock-sastav Porota sinoć je dupkom napunio prostor koktel-bara Latino. Popularnost naja(tra)ktivnijeg gradskog benda i humanitarni značaj sinoćnjeg koncerta privukli su preko dvije stotine ljudi, koji su na ulazu za djecu s posebnim potrebama ostavili točno 1920 kuna, zbrojili su organizatori akcije FIVE4KIDS – udruga P.O.I.N.T.

Duo_gitara.JPGDvosatni nastup u komadu bez odmora porotnici su odsvirali energično, s jakom željom, izvlačeći maksimum iz instrumenata i svojih glasnica, a sa svakom sljedećom stvari apetit domaćih obožavatelj(ic)a natiskanih do metar i pol od izvođača sve je više rastao.
Rock_poklon_za_five4kids.JPG
Poznati repertoar starih autorskih uspješnica i provjerenih covera zaključen je novim autorskim skladbama koje Porota upravo snima u studiju, dok je koncert presudio Dječak kamenog lica, možda najveći hit članova Porote – studenata Marka, Kreše, Miodraga, Marija i Frana, koji su sinoć svirali na visokoj razini, bez ijedne kune za sebe, već u korist FIVE4KIDS.
Raspjevana_mladez.JPG
Odazivom publike i dobrovoljnim prilozima mogu biti zadovoljni organizatori iz P.O.I.N.T.-a, voditelj lokala Željko Evačić, te Ivan Šunić, menadžer benda i predsjednik Moto kluba Crusaders, koji ujedno najavljuje stalan termin za rock koncerte petkom u Latinu. Spomenimo i tvrtku Artmedia, koja je na citylightu ustupila mjesto za ovaj humanitarni koncert, a tiskanje plakata za citylight darovao je Grafocentar.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.