Film i dodjela akreditacije – u nedjelju!

ZFF_pocinje.jpgZbog iznimnog koncerta koji je zauzeo subotnji termin Filma i društva u Klubu kulture, ovotjedni film u ciklusu izabranih naslova sa Zagrebačkog filmskog festivala prikazuje se večer poslije, u nedjelju u 18 sati. Pučko otvoreno učilište Križevci i K.V.A.R.K. pozivaju gledatelje da se vrate dobroj navici dolaska na film, i pogledaju pobjednika prvog ZFF-a 2003., rusko Vozvrascenje, po hrvatski Povratak, jer poslije mogu zaraditi akreditaciju za festival koji kreće već idućeg jutra.


Gledanje_ZFF_a_u_SC_u.jpgPovratak govori o dvojici braće koji se u dalekoj ruskoj divljini  susreću s burnim emocijama kad im se ukaže otac kojeg su dotad znali tek po jednoj fotografiji. Prije nagrade u Zagrebu, redatelj Andrej Zvjagintsev iste je godine dobio venecijanskog Zlatnog lava i Europsku filmsku nagradu za otkriće godine.

Za besplatnu ulaznicu, dvaput po jednu, odgovorite Kako se zove glavna nagrada ZFF-a koju je Povratak dobio 2003.?
Želite li ipak besplatan ulaz na festivalske događaje od 16. do 21. listopada u zagrebačkom SC-u, izdvojite 15 kuna za ulaz u križevački klub i nadajte se prozivanju svojeg broja za akreditaciju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.