Žurne službe spremne su za sve izazove

Sve operativne snage i žurne službe sustava civilne zaštite u županiji spremne su za sve zadatke i svoju su tehničku opremu, vozila, ali i područje rada, predstavile na tehničkom zboru koji je organiziran u sklopu obilježavanja 31. obljetnice Koprivničko-križevačke županije. Tehnički zbor u našoj se županiji održava drugi put, a cilj mu je promocije sustava civilne zaštite u javnosti te edukacija djece vrtićke, osnovnoškolske i srednjoškolske dobi.

“S obzirom na opremljenost i sposobnost našeg sustava koji se dokazao u brojnim zahtjevnim situacijama – od migrantskih kriza, potresa, poplava i epidemija,  možemo slobodno kazati da stanovnici naše županije mogu biti mirni. Sustav je spreman odgovoriti na najteže zadatke, a posebno treba naglasiti odličnu suradnju svih sastavnica civilne zaštite”, poručio je načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić.      

Galerija tehnički zbor 61

Tehnički zbor su uz brojne građane posjetili načelnice i načelnici općina, članice i članovi Stožera civilne zaštite gradova i općina, ravnatelji ustanova, članice i članovi Županijske skupštine te vrtićanci i učenici, priopćile su županijske službe.

Vezano

Komentari su zatvoreni.