Križevačke novine krenule s nultim brojem

Evo_Krizevackih_novina.JPGGrađani Križevaca danas su dobili svoje novine. List naslova Križevačke novine nuđen im je besplatno, kao nulti broj. U uvodniku glavni urednik Dubravko Žilavec ističe da će list "pratiti sva zbivanja iz grada i susjednih općina, s profesionalnim novinarskim pristupom i obradom tema."

Novine su, kaže, otvorene svim činiteljima društvenog, političkog i kulturnog života, namijenjene i svim običnim ljudima, sa "željom da postanu rado čitano štivo u svakoj kući".

Nulti_broj_dijeljen_citateljima.JPGKriževačke novine izlaze kao mjesečnik, a o tome hoće li izlaziti i češće očekuje se da će odlučiti i sami čitatelji.

Glasilo izdaje tvrtka "Dioniz" iz Sv. Ivana Zeline. U ovomjesečnom nultom broju, izašlom kao poklon za predstojeći blagdan Svetog Marka Križevčanina oni na 56 stranica mogu pročitati novosti iz gradske politike i poduzeća, prikaze okolnih općina, kao i pregled događaja iz mjeseca kolovoza, preuzetih i iz drugih glasila, programe kulturnih udruga i nezaobilazne oglase.

Sljedeći broj Križevačkih novina, ujedno i prvi koji će se moći kupiti, izlazi početkom listopada. Tek s tim izdanjem moći će se vidjeti interes križevačke javnosti za novim, jedinim lokalnim papirnatim glasilom poslije petnaestak godina.

Vezano

Komentari su zatvoreni.