‘Bugsi’ izazvali beatles-maniju u Klubu

Bugs_Beatles.JPGKoprivnički sastav The Bugs sinoć je u križevačkom Klubu kulture odsvirao koncert s pjesmama jedne od najboljih rock-grupa u povijesti – Beatlesa i u dvosatnom showu mnogobrojnoj publici priuštio dosad najvruće izdanje Križevačkih ljetnih večeri, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta i udruge K.V.A.R.K.


Ustimani_bugsovi.JPGIgor Napan na solo gitari, Ivica Koluder na ritam-gitari te Neven Kolarić na basu i Karlo Knežević za bubnjevima stilom odijevanja i izgledom odudaraju od legendarnih čupavaca, no po predanošću svirci i načinu interpretacije njihovih hitova zasigurno su jedan od najkvalitetnijih oponašatelja Beatlesa, pri čemu publika ima priliku vidjeti i čuti da u tome i sami uživaju.
Something_izvedba.JPG
Kroz koncert sastavljen od više setova pjesama Bugsi su tako zagrebli cijelom karijerom Beatlesa, od početaka u Hamburgu do vrhunaca u Cavern clubu  u rodnom Liverpoolu, a najspektakularniji dio pjesmarice s kojim su Beatlesi osvojili svijet i postali popularniji od Isusa Bugsi su sinoć izveli u završnom dijelu nastupa, podigavši na noge i djevojke i mladiće.
Raspjevali_i_rasplesali_KK.JPG
Yesterday u klubu bilo je malo onih koji bi se sjećali živih nastupa izvornih Beatlesa, no veliki odaziv mlađe publike dokaz je svevremenosti njihovih hitova, koje su Bugsi uspješno evocirali. Bila je to hard day’s night kojom su domaći John, Paul, George i Ringo stekli mnogobrojne simpatije Križevčana, a možda i pokoji grudnjak obožavateljica…

Vezano

Komentari su zatvoreni.