U nedjelju moto-utrka za Nagradu Križevaca

RKCLogo.jpgViše od stotinu ponajboljih hrvatskih motociklista pokazat će svoje umijeće na stazi križevačkog Gornjeg grada ove nedjelje, i to u šest klasa old timera te sportskim brzincima od 50, 125, 600 i 1000 kubičnih centimetara. Za moto utrku koja se boduje za Prvenstvo Hrvatske i INA Kup, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i grada Križevaca organizira ju tamošnji Auto moto klub, pripreme su privedene kraju, izvjestio je tajnik Kluba Stjepan Peršin. Posebna pozornost posvećena je, kaže, sigurnosti gledatelja, pa je već postavljena zaštitna ograda posuđena iz Policijske uprave zagrebačke i gume, a slama je u vrećama.
– "Sve je to zato jer su i motori svake godine sve bolji i ima ih sve više. Znamo koja su kritična mjesta i nadam se da ćemo to kvalitetno pokriti, kako ni ove godine ne bi bilo ozlijeđenih“, kaže Peršin.
Najave lijepog vremena i do sad najjača konkurencija vozača i klasa obećavaju još jedno iznimno sportsko moto natjecanje u Križevcima, koje posljednjih godina okuplja od 7 do 8 tisuća gledatelja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.