Šimunec novi predsjednik gradskog puhačkog orkestra

Novi_predsjednik_puhaca.jpgNa danas održanoj izvanrednoj skupštini Gradskog puhačkog orkestra
Križevci
u Maloj dvorani Hrvatskog doma jednoglasno je izabran novi
predsjednik Krunoslav Stijepan Šimunec.

Sjednica, sazvana zbog
pismene ostavke dotadašnjeg predsjednika Domagoja Husinca koji zbog
privatnih obaveza više nije bio u mogućnosti obnašati tu dužnost, protekla je u konstruktivnom tonu, uz prisustvo više od 70%
članova Skupštine.

Skupstina_puhaca.jpg

Uz prihvaćanje ostavke dotadašnjeg i imenovanje novog predsjednika, izabrani su i članovi dvaju upražnjenih mjesta u upravnom odboru Orkestra. Tako su upraviteljska mjesta zauzeli Matija Čupen, dugogodišnji član Orkestra i, kao predstavnik Grada Križevaca, Branka Špoljar, dogradonačelnica i ravnateljica Glazbene škole Alberta Štrige. Tom prilikom na sjednici je naglašena potreba da se djelovanje puhačkog orkestra još više uskladi s djelovanjem glazbene škole, jer je, kako je naveo radni predsjednik Skupštine Ivan Šantak, veza glazbene škole i puhačkog orkestra prirodna i prijeko potrebna za naprednovanje obaju ustanova.

Radno_predsjednistvo.jpg

Dug pljesak Skupštine prilikom proglašenja novog predsjednika, koji je ujedno i pohvalio dosadašnji rad i zalaganje svog prethodnika Husinca, koji doduše nije prisustvovao Skupštini, ukazao je na još produktivnije dane koji očekuju ovaj križevački orkestar, inače ovogodišnjeg osvajača bronce na državnom natjecanju puhačkih orkestara u Selcu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.