Metro Express i u našem gradu

Ekspresno_do_novina.JPGDnevnik Metro Express, kažu najveće besplatne novine u svijetu, od ovoga tjedna je u ponudi i u našoj zemlji.
U Križevcima se Metro Express pojavljuje u izdanju za sjeverozapadnu Hrvatsku, i građani ga, kao i drugdje, mogu uzeti iz novinskog sandučića ili izravno  iz ruku presretača-promotora.
Dvojicu takvih presreli smo jutros u njihovom poslu. Bojan Hrandek i Saša Ružić kažu da dnevno podijele do 400 primjeraka, ovisno o tome koliko ih dobiju od distributera.


Kažu da građani dobro primaju nove novine, no da nerijetko ima onih začuđenih što su besplatne kao i onih koji odbijaju uzeti ponuđeno.

Gospodina Zlatka Mihalića zatekli smo pred sandučićem kako uzima svoj primjerak Metro Expressa, kojeg čita od prvoga broja. S ovim konceptom novina upoznat je jer ih je uzimao i za dugogodišnjeg rada u Njemačkoj. Ističe da se novine čitaju brzo no zamjera što uopće nema priloga iz Križevaca.
Metro_Express_u_KZ.jpg
Ukupno šestotinjak primjeraka Metro Expressa, saznajemo, svakodnevno stigne u naš grad. Sudeći po tome što je sandučić iznad bivše tržnice (prva dva dana bio je na Nemčićevom trgu) prazan već prije podneva, te da se popodne više na ulici ne može naći ni presretače, svi primjerci odu ekspresno.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.