Kreće prvi radni tjedan Culture Shocka!

CS_flyer_naslovna.jpgKako je već u nekoliko navrata najavljivano na vašem omiljenom portalu,
danas u Križevcima kreće Culture Shock, godišnji kulturno-obrazovni festival
koji se održava u Klubu kulture, Mažuranićev trg 1.

Prvi radni tjedan nudi
niz kreativnih radionica – pisanog izražaja i likovnog istraživanja s temom stripa, tematske "Europa i naš dom" te "Esperanto u slobodno vrijeme", pa radionice digitalne fotografije, Internet-novinarstva i audio-inženjeringa.

Pisani_izrazaj.jpgRedom, večeras od 20.00 sati je radionica pisanog izražaja koju vodi prof. Petar Babić. Obrađivati će se lokalne teme koje će se upotrebljavati za izradu stripa velikih formata u sklopu likovne radionice, koja se održava sutra u 20.00 sati. Voditelj je Saša Živković, profesor likovne kulture.

U četvrtak se točno u podne priprema radionica "Europa i naš Esperanto.jpgdom", u petak u isto vrijeme radionica "Esperanto u slobodno vrijeme", a obje vodi Marija Belošević, tajnica Mreže mladih Hrvatske.

Za subotu, iako dan vikenda, pripremaju se tri radionice. U terminu od 10.00 sati kreće radionica digitalne fotografije koju vodi Bernard Čović, fotoreporter Vjesnika. Za 14.00 sati zakazana je radionica Internet-novinarstva koju vodi diplomirani novinar Ottone Novosel, Digitalni_fotoaparat.jpguz asistenciju novinara križevačkog portala. U 16.00 sati ide radionica audio-inženjeringa, koju vode Saša Lončarić, voditelj Kluba kulture i Krešimir Pavičić, student radiokomunikacija.

Organizatori, udruge P.O.I.N.T. i K.V.A.R.K., nadaju se dobroj
posjećenosti i pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u besplatnim
radionicama koje festival nudi.

Vezano

Komentari su zatvoreni.