Prva križevačka sauna u rukama novog centra za ljepotu

Ulaz_u_KZ_saunu.JPGSinoć je gornji, stariji dio grada Križevaca, dobio salon za uljepšavanje. Uređen je u prizemlju kuće tik uz Dom svetog Marka, i pod nazivom Beauty centar Hands nudi različite tretmane masaže i njege tijela, odnosno svih njegovih dijelova.

Uoči otvorenja centra, u Domu svetog Marka vlasnica centra Petra Kontin okupljenima je, među kojima je bilo podosta naočitih Križevčanki, predstavila cjelovitu ponudu usluge – od njege lica koja uključuje tretmane različitog nazivlja, masaže tijela i pripadajućih tehnika, te pedikure, depilacije i njege ruku i nogu.


Tamo se može staviti novi make up i ući u solarij a kao posebnost i križevačka novost najavljena je sauna, predstavljena kao prva u Križevcima.
Otvoren___Hands__.JPG
Od cijena bismo izdvojili upravo onu za korištenje saune, koja za sat vremena košta 50 kuna po osobi, dok se dodatna osoba, kako piše na cjeniku, u tom istom vremenu naplaćuje još 30 kuna. Bude li vam udvoje ugodno, užitak vruće pare u sauni produljite za dodatni sat, koji je jeftiniji…

Tretmane za nju i njega u Handsu, koji posluje na adresi Markovićeva 34 moguće je i unaprijed rezervirati.
Salon je sinoć, zajedno s vlasnicom, vlastoručnim rezanjem vrpce otvorio gradonačelnik Branko Hrg.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.