Televizijska najava ‘Culture Shocka’

Sandro_Tarik_za_CS___06.jpg
Koje su dvije križevačke udruge sinoć bile u elitnom terminu prvog programa Hrvatske televizije? Gotovo pola milijuna, ako ne i više ljudi čulo je da su to K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T., a hoće li se itko od njih zaputiti u Križevce, saznat ćemo već početkom svibnja, kad ove dvije udruge zajedno organiziraju Culture Shock.

To je cjelomjesečni festival kulturnih i obrazovnih šokova kojima će se moći izložiti svatko tko želi naučiti nešto o digitalnoj fotografiji, audio inženjeringu, pisanom izražavanju, internetskom novinarstvu, kazalištu ili likovnosti, ili pohoditi izložbe, koncerte i performanse.

Kultursok_2006.jpg

Sva festivalska zbivanja sinoć je zapravo cijeloj Hrvatskoj najavio Sandro Novosel, čavrljajući s Tarikom Filipovićem između dva praga igranja u nastavku svojeg nastupa u TV šouu Tko želi biti milijunaš.

Sandro je na 12. pitanju za 125 tisuća kuna napravio prijestup, krivo odgovorio i pao na 32 tisuće, uz neiskorišten joker publike. Unatoč tome, ostavio je, brat bratu, vrlo dobar dojam.

Sliku za portret mladog urednika portala kako odgovara na svoje pretposljednje pitanje omogućio je naš tehnički urednik Dalibor Karlović.

O festivalu Culture Shock govorit će se, dakako, i na križevačkom portalu, koji je glavni medijski pokrovitelj istog!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.