Ideje i projekti stigli u ROP

RKCLogo.jpgIstekao je u petak produženi rok za predaju projektnih ideja i gotovih projekata u Regionalni operativni plan Koprivničko-križevačke županije. Odaziv jedinica lokalne samouprave, ustanova, tvrtki ali i pojedinaca bio je više nego dobar, pa su se u županijskom Centru za poduzetništvo našli zatrpani pravim mnoštvom zamisli i inicijativa, kaže ravnateljica Tihana Kraljić.


– "Očekujemo da će se ukupno prikupiti oko 400 projektnih ideja i projekata. Ja moram reći da sam više nego zadovoljna, zaista se zahvaljujem svima koji su se uključili i dali svoj doprinos", rekla je ravnateljica Kraljić.
Zbog velikog broja pristiglih dokumenata, njihova će obrada trajati do kraja tjedna, no dodala je da je već sada jasno da je željeni cilj postignut, jerda su projekti i projektne ideje iz svih sfera života.
– "Znači, da se uključio i civilni sektor, naši gospodarski subjekti, pa do pojedinačnih, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, znači, pristigao je cijeli niz projekata od strane udruga, od strane mladih, i naravno najveći dio projekata, iz gradova i svih naših općina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.