Nizozemski donatori posjetili Klub kulture

CNFCEE_u_KK.JPGPo prvi puta nakon njegova otvorenja u studenom prošle godine, znatnim dijelom uređenoga sredstvima koja su oni doznačili, sjedište udruge K.V.A.R.K. i Klub kulture u Križevcima posjetili su dužnosnici organizacije Udružene nizozemske zaklade za srednju i istočnu Europu (CNF-CEE) iz Nizozemske.


Koordinator CNF-CEE-a za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine Arno van der Pas i Maria van Telefan, zadužena za suradnju CNF-CEE-a s ovim dijelom našega kontinenta razgledali su prostor u podrumu Hrvatskoga doma upoznavši se s aktivnostima kluba te programima u tijeku kao i planovima o budućim programskim sadržajima.
Arno_van_der_Pas.JPGMaria_van_Telefan.JPGU razgovoru s članovima i rukovodstvom udruge predstavnici donatora izrazili su zadovoljstvo postignutim na osposobljavanju prostora kluba, posebno pohvalivši njegovu uređenost i zalaganje kvarkovaca za obogaćivanje kulturne ponude u Križevcima.
Sastanku s gostima iz Nizozemske prisustvovao je i križevački gradonačelnik, zanimajući se za potporu koju bi zaklade pružile programima njege i skrbi za starije i nemoćne osobe u Križevcima i okolici.

Maria van Telefan istakla je da organizacija želi poduprijeti i neke druge aktivnosti u našem gradu, založivši se za suradnju K.V.A.R.K.-a s ostalim udrugama, kako bi omladinski klub postao mjesto izražavanja i obrazovanja na polju kulture mladih i promicanja društveno-pozitivne uloge mladih u zajednici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.