Hrvatski svećenici u polufinalu

Slava_hrvatskim_svecenicima.JPGHrvatska malonogometna reprezentacija katoličkih svećenika igrat će u polufinalu Europskog prvenstva katoličkih svećenika u malom nogometu. Sutra od 14.30 u zagrebačkoj dvorani Kutiji šibica odmjerit će snage s reprezentacijom katoličkih svećenika Bosne i Hercegovine.

Drugi polufinalisti su Portugalci i Poljaci. Hrvatski su malonogometaši prvi na ljestvici u križevačkoj
skupini igranoj u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, s 10 bodova
koliko ima i reprezentacija Portugala ali s boljom gol razlikom, jer
naši su nogometaši dali 12 a primili 3 gola, dok su Portugalci dali 7,
a primili jedan.
Svecenik_u_napadu.JPG
U izravnom dvoboju hrvatska je reprezentacija odigrala s portugalskim svećenicima neodlučeno 1:1. Najveću pobjedu od 5:2 naši su svećenici izborili protiv mađarske vrste, dok su slovenske i austrijske kolege pobijedili s po 3:0. Župnik župe Blažene Djevice Marije Žalosne i sv. Marka Križevčanina i izbornik Krešimir Žinić dao je dva gola i kumovao trećem izmamivši najveći pljesak oko 1000 gledatelja.

Dok je hrvatska reprezentacija u Križevcima bila prva, a Portugalci drugi, treće su mjesto zauzeli Mađari sa 6 bodova, četvrto Slovenci s 3 boda, a peto Austrijanci bez bodova. Uzoriti_sportasi_u_istoj_vjeri.JPGUtakmice su sudili poznati križevački nogometni suci, a publika je pljeskom znalački nagradila svaki dobar potez igrača i vratara, jer igrao se lijepi nogomet, bez grubosti, psovki i uobičajenih ružnih scena sa stadiona, igra koja se samo može poželjeti.

Križevci i Križevčani mogu biti ponosni što su bili domaćini dijela prvenstva, ali isto tako i žaliti što i završnica nije na rasporedu u Križevcima. Reportažu o križevačkim utakmicama vidjet će gledatelji portugalske nacionalne televizije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.