Križevački ‘MIB’ pobjednici ‘Streetballa’

Streetball_kz.jpgU seniorskom finalu danas u Križevcima održanog turnira ulične košarke Street Ball 2005 uvjerljivu pobjedu je odnijela križevačka ekipa "MIB" (Jericha, Hrandek, Buganj) nad ekipom "Njivice" s otoka Krka, visokim rezultatom 21 : 7.

U juniorskom dijelu natjecanja pobjedu je odnijela ekipa "Telebajs" (Svoboda, Veršić, Bajsić, Hugo), pobjedivši u finalu ekipu "Čibriz" rezultatom 21 : 16. Obje su ekipe Križevčana.

U seniorskom dijelu natjecanja bilo je prijavljeno 11 ekipa, razvrstanih u 4 skupine po 3, sa dvije ekipe u zadnjoj skupini. Nakon susreta po skupinama dvije najbolje plasirane momčadi prošle su u daljnje natjecanje. Dalje se igralo po principu knock-out – pobjednik ide u polufinale, a poraženi ispada iz natjecanja. U polufinale je ušlo četvero najboljih (3 domaće ekipe i jedna ekipa iz Njivica) te dalje razigravalo za veliko finale, koje se jedino igralo do 21 poen.

Drugo_polufinale.jpg

Posjetitelji, sudionici i organizatori iznimno su zadovoljni uspješno održanim danom ulične košarke u Križevcima, a vrijedi spomenuti činjenicu kako su samo dva suca (Alan Blašković i Leon Hegedić) morali odigrati veliku ulogu i odsvirati svih 28 utakmica.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.