U Gornjem gradu sutra moto-utrka za Veliku nagradu Križevaca

Sutra u 14 sati na stazi u križevačkom Gornjem gradu počinje motoutrka za Veliku nagradu Križevaca, koja se već desetljećima odvija na križevačkim ulicama. Taj tradicionalni šou, kažu i hrvatski Monte Carlo, boduje se za motociklističko otvoreno prvenstvo Hrvatske i HAK-kup a vozači će odmjeriti spretnost upravljanja motociklima u klasama 125 ccm, 600 sst, 1000 sst, te oldtimerima klase I, II, III, IV, V, VI i VII – 50 ccm. 

Kako je uime križevačkog Auto-moto kluba, organizatora utrke, najavio njegov tajnik Stjepan Peršin, novost je što će prvi put staza proći i rotorom, što će biti atrakcija i za gledatelje i vozače, kojima se čak povećava i sigurnost. Kruno Novak, kao direktor utrke izrazio je nadu kako će sve proći u najboljem redu i bez teškoća, za što su se pobrinuli brojni donatori i sponzori, ponajprije ustanove i organizacije koje brinu o sigurnosti vozača i gledatelja. 

Utrci se najviše raduju, a od nje i očekuju dobre rezultate, križevački vozači, braća Dominik i Luka Nervo i Ivan i Marko Višak, kao i Renato Novosel te Robert Rončević.

 Ulaznice za ovaj događaj stoje 30 kuna, a vrijede i kao tombola za glavnu nagradu, skuter, dok će prihod od prodanih ulaznica podijeliti Gradski puhački orkestar Križevci, križevački motociklisti te će dio biti uplaćen i na račune nekih humanitarnih akcija koje su u tijeku za pomoć našim sugrađanima.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.