U Križevcima otvorena izložba ‘Straight to R’n’R /Objektivom u Rock’n’Roll’

U opuštenoj atmosferi križevačkog Kluba kulture, u sklopu 8. Culture Shock Festivala, u četvrtak je otvorena prodajna izložba rock fotografije “Straight to R’n’R” /”Objektivom u Rock’n’Roll” uglednih hrvatskih fotografa, Željka Jelenskog i Anastazije Vržine.

Izložba je otvorena nakon održane radionice koncertne fotografije na kojoj je predavanje toga dana održao i sam autor izložbe, Željko Jelenski. Postav izložbe obuhvaća osamnaest konceptualnih setova od po dvije fotografije u jednoj, velikog formata 50 x 70 cm, koje prikazuju dva viđenja istog izvođača s istog koncerta.

Da začine samu radionicu autori izložbe su odlučili pokloniti jedan uramljeni komplet od dvije fotografije kao nagradu jednom od polaznika Radonice koji će prema odluci žirija napraviti najbolju/najuspjeliju fotografiju na zadanom koncertu Radionice. Praktični dio fotografiranja koncerta održat će se za sve polaznike 6.4. u Klubu kulture na koncertu grupe Golem, dok će posljednji dan radionice, na temu “Obrada fotografija” biti odmah idućega dana, 7.4. u Klubu kulture.

Izložba će biti postavljena u Klubu Kulture do subote 23. ožujka, nakon čega kreće put Varaždina odmah nakon uskršnjih blagdana.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.