Košarkaši ‘Zagreba’ i ‘Radnika’ za ‘Petaka za đaka’

U nedjelju 20. prosinca 2009. u školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima će se odigrati dvije dobrotvorne utakmice između selekcija košarkaških klubova “Zagreb” i domaćina “Radnik” u korist predbožićne akcije “Petaka za đaka/Five4Kids” za darivanje djece s posebnim potrebama. Selekcije mlađih kadeta (M-14) i juniora (M-18) susrest će se redom u 10:30 te 12:30 sati, a Hrvatski košarkaški savez je nakon svake utakmice osigurao nekoliko nagrada za posjetitelje, koji će također moći donirati za akciju pri ulasku u dvoranu. Oba uzrasta zagrebačkog kluba trenutno su vodeći u 1. ligi.

Za okrijepu mladim košarkašima sponzorski su se pobrinuli poduzeća Mlinar, Improm te Srednja gospodarska škola Križevci, a svaki od sudionika dobit će i majicu za uspomenu na sudjelovanje u akciji, što su osigurali Caffe bar Lord, Zajednica športskih udruga Križevci, Trgovina tekstila Stella i KK Radnik. Uz sponzorstvo poduzeća Grafocentar i Radio Križevci, ovaj sportsko-humanitarni događaj medijski pokrivaju www.krizevci.info i www.auto-info.hr. Podršku pruža također OŠ Ljudevita Modeca Križevci.

Zahvaljujući donacijama s ovog, ali i prethodnih događaja ovogodišnje akcije “Five4Kids” u organizaciji udruge P.O.I.N.T., stotinjak božićnih poklona bit će uručeno učenicima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članovima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom. Sugrađani i ljudi dobre volje koji žele i dalje donirati akciju, mogu to učiniti do kraja godine i to uplatom na namjenski žiro-račun akcije “Five4Kids” pri Erste&Steiermerkische Bank: 2402006-1400004747.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.