Zimsko i koncertno izdanje ‘Skaville Festivala’

U petak 26. veljače 2010. križevački Klub kulture bit će mjesto odigravanja koncertnog spektakla “Skaville Winter Edition”, kojim se ovaj prije svega ljetno orijentirani festival, s lokacijom u uvali voz na otoku Krku, predstavlja u Križevcima tijekom hladnih zimskih dana, kako bi se barem malo zaboravilo na recesivnu hladnoću i podsjetilo se vrućih ljetnih dana i prekrasnih morskih priča.
Tko nastupa? “Lineup iz snova: Antenat, tvorci subbreggae zvuka s dva albuma iza sebe (Subbing, Karavana), nepoderivi partijaneri i uvijek na visokoj razini izvedbe; Ringišpil iz Novog Sada, omiljeni klupski ska i pank manijaci stvoreni da okrenu klub naopačke svojim ritmom te, šećer na kraju za sve dijabetičare, Kawasaki 3P koji s “Puta Madre” i “Ni Da Ni Ne” razvaljuju sve tulume od Istre do Slavonije s odmorištem na blogu don Kaćunka”, stoji u medijskoj objavi organizatora.
Ulaznica u pretprodaji, isključivo u Klubu kulture ili e-poštom, stoji 65 kuna, a na dan koncerta je 75 kuna. Vrata Kluba se otvaraju od 20 sati, kad će se za DJ-pultom susresti pomni biratelji ska- i tome slične glazbe DžonSkaVolta i Oskar, koji je specijalno za tu priliku doputovao iz Salzburga.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.