LET 3 ponovo oduševio Križevčane


Znojem okupana masa od tristotinjak jedinki iz Križevaca i okolice, Koprivnice, Zagreba, Vrbovca i Bjelovara koja se sinoć stisnula u Klub kulture, svjedočila je vrlo dobrom, gotovo dvoipolsatnom koncertu riječke skupine LET 3 koja je po drugi puta posjetila Križevce.

Počevši sa svirkom nešto prije 23 sata, riječki momci prošarali su svojom diskografijom izvevši većinu svojih hitova. Već po prvoj pjesmi moglo se zaključiti da će Križevčani odlično prihvatiti Letovce i obrnuto, a sve je rezultiralo žestokim i kvalitetnim koncertom bez obzira na male tehničke probleme s elektronikom (laptop je bio u pitanju).

Publika je s vremenom otpustila do kraja kočnice pa je koncert završio vrlo vrućom atmosferom koja je Letovce pozivala na bis kojem su se rado odazvali te tako udovoljili željama svojih fanova. Rasplesani posjetitelji u ispunjenom Klubu kulture uživali su u ponajboljem hrvatskom rock bendu koji je i ovoga puta dokazao svoj status odličnih muzičara i zabavljača.

Iako je izostalo tradicionalno preodijevanje benda iz uniformiranih kondoma u pastirske komade krzna, perje je ipak letjelo klubom na sve strane te nije nedostajalo tipičnih lettriovskih koncertnih manira, pa smo imali prilike vidjeti i originalni čep s proslavljenog varaždinskog performancea.

Dok je ostatak benda bio na kraćem predahu, Mrle nas je i ovog puta počastio svojim legendarnim solom na kojem, prema vlastitim riječima, jako puno radi i na svakom koncertu unosi dodatnu inovativnost. Publika je pjevala s njim uživajući u muzikalnosti njegove bas gitare i njegovim vokalnim sposobnostima.

Bio je ovo odličan uvod u bogato koncertno proljeće koje priprema Klub kulture, koji može primiti samo pohvale za besprijekornu organizaciju ovakvih koncerata koji su svjetlo u mračnom tunelu vikendaške kulturne ponude grada Križevaca.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.