Križevčanka Tihana Nemčić Bojić nova je analitičarka u HTV-ovoj emisiji EURO 2024

“U studiju emisije EURO 2024 prvi put imamo analitičarku, to je profesorica nogometa na Kineziološkom fakultetu Tihana Nemčić Bojić, koja je pojačala uigranu ekipu HTV-ovih stručnih analitičara Vedrana Ješu i Marija Cvitanovića u praćenju EP-a”, potvrdio je HRT na svojoj službenoj stranici.

Bivša reprezentativka, izbornica futsal reprezentacije i profesorica nogometa na Kineziološkom fakultetu te velika zaljubljenica u nogomet i dosad je pratila EURO te “gubila živce” uz hrvatske nastupe.

  • Nemoguće je izbjeći emocije, ali s obzirom na posao i na fakultet, sa studentima uvijek pokušavam što objektivnije analizirati utakmice, tako da se trudim da sam uvijek u nekakvom izoliranom okruženju, da nije navijački dio, pa da onda mogu vidjeti što se u stvari dogodilo i na kraju analizirati s drugima, kaže Nemčić Bojić.

Gledala je Sloveniju jučer protiv Portugala?

  • Je, malo pripreme za danas, ali naravno Slovenije nam je žao svima. Oni su imali su svoje prilike, međutim na kraju opet dođe do izražaja to iskustvo, kvaliteta portugalske reprezentacije, možda čak i očekivano na kraju.
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno