Tihana Nemčić i Dejan Pernjak promovirani u doktore znanosti

Križevci su od prošle nedjelje bogatiji za dvoje novih doktora znanosti. Točnije, radilo se samo o promociji, dok su svoje doktorske radove ranije obranili. U nedjelju je u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu održana promocija 258 doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a među kojima su bili Tihana Nemčić i Dejan Pernjak, oboje iz našeg grada.

Tihana Nemčić doktorirala je 18. srpnja 2019. godine obranivši doktorski rad na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom “Oblikovanje i vrjednovanje notacijskoga sustava za analizu izvedbe u futsalu”, a pod mentorstvom prof. dr. sc. Gorana Sporiša. U povjerenstvu za obranu bili su prof. emer. dr. sc. Dragan Milanović, prof. dr. sc. Munir Talović i prof. dr. sc. Igor Jukić.

Dejan Pernjak je doktorirao 16. srpnja 2019. obranivši doktorski rad na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom “Uloga pavlinskoga samostana u Križevcima (1667.-1786.) u zavičajnoj povijesti”, a pod mentorstvom prof. emer. dr. sc. Mije Korade. U povjerenstvu za obranu bili su prof. dr. sc. Stjepan Ćosić, doc. dr. sc. Vlatka Vukelić i dr. sc. Ivan Peklić.

 

Vezano

Komentari su zatvoreni.