Zagrebački Dinamo organizira međunarodnu konferenciju kojom će moderirati Tihana Nemčić

Dinamo Development Hub službeni je naziv platforme putem koje će najtrofejniji hrvatski nogometni klub i jedna od najuspješnijih nogometnih akademija u svijetu, Dinamova nogometna škola, organizirati razna stručna i znanstvena događanja.

Naziv prve konferencije u sklopu projekta je ”WAY 2 SUCCESS”, a konferencija će biti održana u obliku dvodnevnog online webinara, 7. i 8. veljače 2021. godine. Raspored je tematski podijeljen u dva bloka predavanja: uspostava nogometne škole uz naglasak na kategorije od U-8 do U-14 te rad s uzrastima od U-15 do U-19 i, naravno, seniorska momčad. Službeni jezik konferencije je engleski jezik.

Glavna je ideja konferencije prezentacija uspješnog modela rada Dinamove škole i sustava rada s mladim igračima te razmjena znanja uz predavanja nogometnih stručnjaka s bogatim dugogodišnjim iskustvom u radu s mladim sportašima. Konferencija će svim sudionicima omogućiti svojevrsni uvid u Dinamov know-how, a izvrsna je prilika za razmjenu teorijskog i praktičnog znanja te iskustava, ideja, pristupa i strategija.

Popis predavača: Damir Krznar, Tamara Despot, Dominik Hukman, Ivan Kovčić, Ivan Mijač, Ivan Senzen, Marko Cindrić, Marko Matušinskij, Sandra Šućurović, Toni Grkinić, Zlatko Bašić, Anja Živković, Luka Milanović

Moderatorica konferencije bit ćeKriževčanka Tihana Nemčić, doktorica znanosti na Zavodu za kineziologiju sporta na KIF-u te istaknuta nogometašica.

Svi detalji o konferenciji, rasporedu predavanja i cijelom projektu dostupni su na web stranici: https://conference.gnkdinamo.hr

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.