Danas konferencija „Budi dio zelenog obrazovnog programa“

Veleučilište u Križevcima kao nositelj projekta Inicijativa za pametnu ekološku poljoprivredu (SOFI – Smart Organic Food Initiative) i Udruga za ekonomiju zajedništva kao projektni partner, organiziraju danas konferenciju „Budi dio Zelenog obrazovnog programa“ koja će se održati na Veleučilištu u Križevcima.

Konferencija se organizira sa svrhom predstavljanja Zelenog obrazovnog programa (ZOP), obrazovnih materijala, predavača i upisa polaznika, ali i prikupljanja povratnih informacija od ključnih dionika kako bi ZOP bio još potpuniji i kvalitetniji.

Zeleni obrazovni program (ZOP) kao program cjeloživotnog učenja na Veleučilištu u Križevcima nastoji dati podršku svima koji žele uspostaviti svoja ekološka imanja na okolišno i ekonomski održiv način, a posebno poljoprivrednicima, vlasnicima zemljišta i studentima. Provodit će se na Veleučilištu u Križevcima od 23. ožujka do 8. lipnja 2024. godine.

Program od 10:00 do 13:00 sati obuhvatit će predstavljanje projekta SOFI i platforme sofi4agri, predstavljanje ZOP-a, okrugli stol na temu „Izazovi i prilike ZOP-a u kontekstu pametne ekološke poljoprivrede“, raspravu sudionika te prigodno druženje i umrežavanje sudionika.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno