Otvorene prijave za sajam cvijeća – izlaganje besplatno

Izlagači cvijeća, sadnica, gnojiva, strojeva, vrtne i druge opreme za hortikulturu i ove godine mogu besplatno unajmiti izložbeni prostor na trodnevnom izložbenom i prodajnom sajmu cvijeća koji će se u Križevcima održavati od 19. do 21. travnja. Prijaviti se mogu pravne i fizičke osobe registrirane za prodaju ovakvog asortimana, a izlagačka mjesta će se popunjavati prema redoslijedu pristizanja prijava.

Nemčićev trg predviđen je kao prodajni i izložbeni sajam cvijeća, sadnica, ukrasnog bilja, grmlja i drveća, sjemena, lukovica, gomolja i sličnog, dok je će se na Strossu prodavati strojevi i alati za hortikulturu, gnojiva, zaštitna sredstva, vrtna oprema poput žardinjera, klupa, rasvjete te strojevi i vozila.

Sudjelovanje na sajmu plaćaju izlagači s dodatnim sadržajima i to za prodaju kokica, lepinja, baloni i sličnog 3.98 eur/m2 dnevno, dok se za trampoline i tobogane na napuhavanje naplaćuje 0.66 eura po kvadratnom metru zakupljene površine dnevno. Rok za prijavu izlagača je 12. travnja, a prijavni obrasci nalaze se na gradskoj stranici.

20 godina CSF
Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno