Za sportske klubove, školski sport i tehničku kulturu 362 tisuće eura iz županijskog proračuna

Sport je iznimno važan element razvoja zajednice i društva, rečeno je jučer na potpisivanju ugovora o izvršavanju programa javnih potreba Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije i Školskog športskog saveza Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu, koje su sa županom Darkom Korenom potpisali Stanislav Lovković i Dario Sokač.

Posebno mlađe generacije treba maksimalno potaknuti na sportske aktivnosti. Zbog toga je i rad Zajednice, saveza, udruga i klubova neizmjerno važan, a mi se uistinu možemo pohvaliti konstruktivnom suradnjom i partnerskim odnosom koji gradimo već dugi niz godina“, rekao je Koren. Županija ukupno u ovoj godina za sport, tehničku kulturu, akademski i školski sport izdvaja 362 tisuće eura, 20 tisuća više nego lani. Cilj je
maksimalno popularizirati sport u svim dobnim skupinama, a predsjednik Školskog športskog saveza naše županije Dario Sokač zaključio je da školski sport ima veliku važnost u razvoju djece te da će u razdoblju pred nama još više poticati učenike da se uključe u sportske aktivnosti i natjecanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.