Pobjednik festivala u Cannesu i Berlinu ovaj vikend u križevačkom kinu

Filmski vikend u Kinu Križevci u petak od 20 sati počinje uz romantičnu komediju Samo ne ti, redatelja Willa Glucka. Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

U subotu popodne od 17 sati prikazuje se Aquaman i izgubljeno kraljevstvo 3D. Redatelj James Wan i sam Aquaman, Jason Momoa – zajedno s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyom Abdul-Mateenom II i Nicole Kidman – vraćaju se u nastavak najuspješnijeg DC filma svih vremena. Nakon što nije Aquamana uspio pobijediti prvi put, Black Manta, i dalje vođen potrebom za osvetom za smrt svog oca, neće se zaustaviti ni prije nego što jedan zauvijek ne svlada Aquamana. Ovaj put Black Manta snažniji je nego ikad prije, koristeći moć mitskog crnog trozupca koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga pobijedio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili zahtjevan savez. Zajedno, moraju ostaviti po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili obitelj, kao i svijet, od nepovratnog uništenja.

Francuski triler Anatomija pada na programu je u subotu u 20 sati. Riječ je o pobjedniku filmskog festivala u Cannesu, ima šest nominacija za nagradu Europske filmske akademije uključujući one za najbolji film, režiju, glavnu glumicu i scenarij. Priča o ženi osumnjičenoj za ubojstvo supruga i njihovom slijepom sinu koji se, kao jedini svjedok događaja, nalazi usred moralne dvojbe. Samuel biva pronađen mrtav u snijegu ispred izolirane kolibe gdje je živio sa svojom suprugom Sandrom, njemačkom spisateljicom, i njihovim djelomično slijepim 11-godišnjim sinom Danijelom. Policijska istraga uskoro upućuje na sumnjivu smrt: nemoguće je utvrditi sigurnost je li Samuel počinio samoubojstvo ili je ubijen. Sandra je osumnjičena, pa i optužena te slijedi njezino suđenje tijekom kojeg sve tajne iz njihova braka polagano počinju izlaziti na površinu. Daniel se tijekom suđenja nađe u središtu pozornosti: između suđenja i njihova života kod kuće počinju se rađati sumnje koje prijete uništenju odnosa majke i sina.

Nedjelja popodne u 17 sati rezervirana je za crtić. Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle 2 naravno. Manje od mjesec dana prije sezone kiša, utrka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i oceane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati pretražiti svijet u potrazi za protuotrovom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.