Sportaši i sutra humanitarno – pridružite se Štefanjskoj štafeti

Već treću godinu zaredom Škola trčanja i nordijskog hodanja AK Križevci na Štefanje priprema humanitarnu utrku kako bi novčano pomogla nekoj od križevačkih udruga pa se tradicija nastavlja i ove godine. Drugo kolo 3. Križevačke kros lige nazvano Štefanjska štafeta okupit će rekreativce iz AK Križevci i iz drugih gradskih sportskih kolektiva, aktivne atletičare i prvi put djecu sutra, na blagdan sv. Stjepana na gradskom stadionu. Brzina i rekordi ovdje, naravno, nisu važni pa se mogu pridružiti svi koji mogu istrčati barem 400 metara.

Trčat će se štafete 4 puta po 400 metara, sastavi štafeta izvlačit će se iz šešira. Kotizacija za utrku za odrasle je 7 eura (za one koji nisu prijavili i uplatili sva kola odjednom) i prijaviti se treba na ovoj poveznici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_EK4iGjD_A082lBc3PY9UR77kkOeoFW-lmYcB-GWHE0NCQw/viewform

Sudjelovanje za djecu se ne naplaćuje. Sav prihod od kotizacija biti doniran Zakladi “Volim Križevce” koja stipendira križevačke učenike i studente. Okupljanje natjecatelja je od 9 sati na gradskom stadionu, a start štafetne utrke je u 10:15. Kao i u svakom kolu Križevačke kros lige i ovaj put svi startni brojevi ulaze u tombolu, a njihovi vlasnici mogu zaraditi neku od nagrada sponzora.

U prvom kolu križevačke kros lige prošli vikend, trčalo se po velikoj stazi u Ratarskoj šumi, a najbrži su bili Željko Dubravec, Ivan Višak i Antun Siročić, a od žena Ema Ljatifi, Monika Grivić i Marijana Švagelj. Među nordijskim hodačima prva je bila Melita Brunović Čondić, druga Tamara Pap, a treća Vesna Sokač.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.