Sprema se najveselija utrka u godini

Treću godinu zaredom u sklopu Adventa u Križevcima, središte grada će nakratko postati trkaća staza na kojoj će se okušati ljudi dobre volje, bez obzira na trkačko iskustvo, kondiciju pa i na sportsku opremu – jedini cilj je zabaviti se.

Advent KŽ Run organizira Atletski klub Križevci s namjerom promicanja važnosti tjelesne aktivnosti i već tradicionalno ima humanitarnu notu jer je sav prilog od kotizacija (5 eura po osobi) namijenjen Zakladi Volim Križevce za stipendiranje studenata i učenika.

Lani su gradom trčali i hodali bjelobradi djedice, okićene jelke, svjetleće kuglice, patuljci, zečevi, piceki i sobovi pa organizatori i ove godine pozivaju natjecatelje da se prigodno obuku i nakite u adventskom duhu.

Zabavna trka je u nedjelju 17. prosinca u 18 sati, okupljanje, start i cilj su na Strossmayerovom trgu ispred dućana KTC Ivana. Osim trkača, sudjelovati mogu i hodači i šetači uz dobru volju i sportski duh. U ovoj utrci nije važno tko će stići prvi a tko posljednji, važna je zabava, pozitivna atmosfera i plemeniti cilj. Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u najzabavnijoj utrci u godini. Prijave: https://forms.gle/VRfXLDjEHy3q3KXr6

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.