Prijave na stipendije Zaklade „Volim Križevce” primaju se do srijede u ponoć

Od 15. studenog 2023. godine otvoren je 4. javni natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2023./2024. temeljem kojeg će Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” dodijeliti najviše dvadeset stipendija mladima Križevaca. Prijaviti se mogu samo učenici srednjih škola i studenti s prebivalištem u Križevcima.

Ukupno deset stipendija ići će za učenike srednjih škola slabijeg imovinskog stanja i nadarene učenike srednjih škola te ukupno deset stipendija za redovne studente preddiplomskog ili diplomskog studija slabijeg imovinskog stanja i nadarene redovne studente preddiplomskog ili diplomskog studija. Ove je godine naglasak na socijalnim kriterijima i ovisno o broju prijava i rezultatima selekcije će se povećati njihov broj unutar zadanih okvira.

I ovogodišnje stipendije se dodjeljuju na razdoblje od devet mjeseci – učenička, i to srednjoškolska, iznosit će 75 eura mjesečno, a studentska 150 eura mjesečno. Prijavu na natječaj moguće je podnijeti isključivo putem elektroničkog obrasca za prijavu objavljenog na službenim internetskim stranicama Zaklade, do zaključno 29. studenog 2023. godine u 23:59:59 sati.

Iz Zaklade „Volim Križevce” poručuju da ih se za sve dodatne informacije i pojašnjenja može kontaktirati elektroničkom poštom na info@volimkrizevce.hr ili pak porukom putem njihove službene Facebook stranice te Instagram profila, gdje se mogu pročitati i svjedočanstva dosadašnjih stipendistica i stipendista Zaklade.

Vezano

Komentari su zatvoreni.