Atletičari rekreativci predstavljali Križevce u Vukovaru, Zagrebu i Malinskoj

Članovi Škole trčanja i nordijskog hodanja AK Križevci postigli su jučer na 36. polumaratonu Ivan Starek osobne rekorde. Na dionici dugoj 10 kilometara oko jezera Jarun AK Križevci je imao predstavnike samo u muškoj konkurenciji. Od 93 trkača Tomislav Stručić je zauzeo 38. mjesto, Tomislav Bojko 39., Alen Lukinović 42. i Saša Brumen 50. Na 10 km trčali su i Antun Siročić koji je bio 27. i Mateo Kovačić 61., dok je Silvija Nemčić na 5 km bila 32. od 67 žena.

Rekreativci iz Škole trčanja nastupili su u subotu na 6. Memorijalni ultramaratonu „Vukovar to smo MI“, koji organizira Udruga rekreativnog trčanja „Nexe Team“ iz Našica u spomen na heroje poginule u obrani Vukovara. Dionicu dugu 90 kilometara od Našica do Vukovara trčali su Zvonimir Mesić i Matija Subotičanec.

Nordijske hodačice sudjelovale su jučer na Festivalu nordijskog hodanja i pješačenja “Korakom do zdravlja” u Malinskoj, sportskom događanju zamišljenom kao simbioza zdravog načina života i upoznavanja bogate povijesti Malinske. Član kluba Igor Pavlinić nastupio je na 6. kolu Canicross trail lige u Sesvetskom Kraljevcu, trčao je uz psa Tulija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.