U kinu akcija, domaća komedija i crtić

Danas, u subotu u 17 sati u Kinu Križevci se prikazuje film Marveli, nastavak super uspješnog filma Kapetanica Marvel u kojem se oskarovka Brie Larson vraća ulozi atraktivne superjunakinje. Carol Danvers, poznata kao Kapetanica Marvel, povratila je svoj identitet od tiranskog Kree-a i osvetila se Vrhovnoj Inteligenciji. No, neželjene posljedice prisiljavaju je da preuzme teret nestabilnog univerzuma. Kada je njezine obaveze pošalju kroz crvotočinu povezanu s rasom Kree, njezine moći se isprepliću s moćima Kamale Khan, poznate kao Ms. Marvel, obožavateljice iz Jersey Cityja, te sa Carolinom udaljenom nećakinjom, astronautkinjom i kapetanicom S.A.B.E.R.-a, Monicom Rambeau. Ova neobična trojka mora se udružiti i naučiti surađivati kako bi spasila MCU svijet kao “Marveli.”

Večeras u 20 sati prikazuje se domaća komedija Sedmo nebo, redateljice Jasne Nanut. Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

U nedjelju u 17 sati prikazuje se crtić Inspektor Brk i zagonetni slučaj. Zamislite svijet kukaca u kojem su pauci policajci. Predstavljamo vam do sada neviđen svijet kukaca, originalnog dizajna i neograničenog smisla za humor…. i jedan klasičan zaplet u stilu Agathe Christie! Radnja se odvija tridesetih godina prošlog stoljeća na hidroavionu tijekom leta između Šangaja i San Francisca. Dok ljudi zauzimaju putničku kabinu, ispod podova i tereta, trup je uređen poput luksuznog broda za kukce. Nakon večere počinjen je zločin: moćni Bugsy Spindlethorp je ubijen, ostavljajući nevjerojatno lijepu Arabellu crnu udovicu – udovicom. Inspektor Brk, tvrdi profesionalac, zajedno s mladom vježbenicom Janey istražuje zločin. Suočavaju se s različitim neprijateljima, moćnim zločincima i jednim megalomanskim skakavcem koji planira izgladniti čovječanstvo uništavanjem njihovih usjeva i drugih izvora hrane, kontrolirajući mutantski super roj.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.