HGK stipendira studente iz naše županije do završetka školovanja – prijave još traju

Zaklada HGK-Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije nižeg socio-ekonomskog statusa za akademsku godinu 2023./2024. temeljem kojeg će se dodijeliti 5 stipendija u iznosu od  200 eura mjesečno/2.400 eura godišnje do završetka studija uz uvjet redovnog upisa naredne godine, a u skladu s ugovorom koji će stipendist sklopiti sa Zakladom.

Kandidatima za dodjelu stipendija  koji su ispunili kriterije redovnog upisa studija i  prebivališta na području Koprivničko-križevačke županije u trajanju od 2 godine prije dana podnošenja prijave za stipendiju, vrednuje se socio-ekonomski status i uspjeh u školovanju ili studiju, a način bodovanja prijava i dokumentacija koju je potrebno priložiti možete pronaći u Natječaju  na web adresi: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-koprivnica.

Prijave za dodjelu stipendije dostavljaju se najkasnije do 19. studenoga 2023. godine, a sve dodatne informacije vezane za prijavu na Natječaj mogu se dobiti putem e-maila: zaklada.koprivnica@hgk.hr ili zaklada.hgk.koprivnica@gmail.com.

Od osnivanja Zaklade 2007. godine osnivači Zaklade i gospodarski lideri ovog kraja – Podravka d.d. Koprivnica, Radnik d.d. Križevci, Hartman d.o.o. Koprivnica i Rasco d.o.o. Kalinovac uz podršku Hrvatske gospodarske komore kontinuitetom dodjele stipendija podupiru i motiviraju studente  s područja Koprivničko-križevačke županije. Osnivači Zaklade odlučili su da ove godine glavni kriterij za dodjelu stipendija  bude socijalni status studenta i obitelji kako bi se pomoglo onima kojima je zbog nedostatnih prihoda studiranje na željenom studiju teže dostupno. 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.