Traži se organizator malonogometnog turnira, rok je do sutra

Do sutra je otvoren javni poziv za organizaciju malonogometnog turnira u Križevcima, koji je gradonačelnik objavio na gradskoj stranici uz prilično ambiciozne zahtjeve. Organizaciju turnira dobit će, prema onome što se traži u pozivu, onaj tko osigura zabavni program s tri koncerta izvođača 1. i 2. razreda (što god to značilo), televizijski prijenos finalne večeri, ugostiteljsku ponudu i nagradni fond od minimalno 11.500 eura za glavni turnir i 2.400 eura za županijski turnir.

Da je ovaj javni poziv tek formalnost dokazuje tekst na lokalnom portalu objavljen još u rujnu kad se u Gradskoj upravi, prema pisanju portala Prigorski.hr, već naveliko dogovaralo i organiziralo turnir. Već tad je dogovoren nagradni fond i “nekoliko velikih koncerata”, stavke koje se traže od budućih organizatora nedavno objavljenim javnim pozivom.

Turnir su do ove godine organizirali NK Radnik-Križevci i gradska Zajednica sportskih udruga, uz pokroviteljstvo Grada. Za potrebe organizacije turnira Grad Križevci je ove godine, piše u javnom pozivu, osigurao iznos od 10.000 eura, a mogu se javiti pravne i fizičke osobe, ustanove ili udruge registrirane za obavljanje djelatnosti koja je predmet javnog poziva. Prijave će ocijeniti i razmotriti Povjerenstvo za ocjenu ponuda za organizaciju malonogometnog turnira, a odluku o odabiru ponuditelja donijet će gradonačelnik i s odabranim ponuditeljem sklopiti ugovor.

Dodajmo još da će ovogodišnji turnir i dulje trajati, najavljen je početak već za 8. prosinca i održavat će se u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.