Ulica branitelja Hrvatske uskoro gotova

U studenom bi trebali završiti radovi u Ulici branitelja Hrvatske gdje se obnavlja vodovodna i kanalizacijska mreža u sklopu projekta aglomeracije, najavljeno je to jučer kad su predstavnici izvođača radova, Vodnih usluga, Grada i Hrvatskih voda obišli gradilište zbog kojeg je zatvoren promet državnom cestom u navedenoj ulici. “Sljedeći tjedan kreće rekonstrukcija kućnih priključaka nakon čega idu rubnjaci kako bi se mogla završiti prometnica“, rekla je direktorica Vodnih usluga Helena Kralj Brlek.

Nakon ove, u sklopu aglomeracije još će se raditi u Tomislavovoj, ulicama Frana Supila, Frana Gundruma, Frana Galovića, na Crnom putu, u Ulici Josipa Butorca, Franje Markovića i u Zagrebačkoj ulici, a mreža će, uvjeren je Davor Vukmirić iz Hrvatskih voda, biti gotova do Uskrsa. Iako se na pojedinim lokacijama građani žale jer su im ulice raskopane i više od godinu dana, poput Zagorske, Potočke, Tomislavove, u jučerašnjem obilasku pohvaljena je dinamika radova koje izvodi tvrtka Radnik sa Zagorje gradnjom.

Mi smo danas na oko 70 posto izvođenja, imamo još šest mjeseci vremena, možda ćemo malo prekoračiti rok, ali manje-više će to biti završeno. Znam da ima problema, znam da ima ometanja prometa, ali što možemo kada su takvi radovi i takve okolnosti“, rekao je predsjednik uprave Radnika Mirko Habijanec.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn ponovio je da se radi o projektu za desetljeća koja dolaze i iskoristio je još jednu priliku da zahvali izvođačima i upravi Hrvatskih voda.

Velika je privilegija imati pouzdane partnere u Hrvatskim vodama, podršku od uprave Hrvatskih voda,
gospodina Vukmirića i gospodina Đurokovića i svih tehničkih službi tamo i s druge strane kvalitetne izvođače koji razumiju koliki je značaj to za grad. Kao čelnik jedinice lokalne samouprave u ovom procesu mogu biti samo potpora i do neke mjere konstruktivno surađivati, prvenstveno s građanima, kako bi svi zajedno iznijeli ovaj projekt na svestrano zadovoljstvo
“, rekao je Rajn.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.