Uskoro novi pub kviz, prijave su već otvorene

S krajem sezone godišnjih odmora počinje nova sezona „kviziranja“ i otvorit će je novi “zabavno-edukativni spektakl“ nazvan Gostionska Pitalica. Križevački kvizomani novu igru mogu zaigrati u klubu „Latino“ u Križevcima 1. rujna s početkom u 20 sati, a planirano je da im se znanje provjerava redovito, svaka dva tjedna. Organizator i sastavljač pitanja je Tomislav Tkalec, poznati križevački kvizaš s dugogodišnjim iskustvom na ovakvim timskim natjecanjima u znanju iz različitih područja. Ekipe mogu imati od tri do pet članova, a zajedno će odgovarati na sedamdesetak pitanja, poput ovoga o jednom od najpoznatijih televizijskih kult-klasika čija radnja se događa u izmišljenom gradu koji prihvaća svakoga i ne osuđuje nikoga.

Kviz je “općeg znanja” što zapravo znači da su pitanja iz raznih područja – povijesti, zemljopisa, sporta, znanosti i svih vrsta umjetnosti, najviše filma i glazbe, otkriva Tkalec, ali bit će i književnosti, stripa, slikarstva. Naći će se ponešto i za ljubitelje trač-rubrika.

Obećavam dobru zabavu, dosta multimedijalnog sadržaja te neke novitete dosad neviđene na križevačkoj pub kviz sceni” najavio je Tkalec, dok će detalje otkriti na početku svakog kviza. Ipak, doznajemo da bi natjecateljima u prvom izdanju Gostionske Pitalice mogle pomoći informacije i podaci o holivudskim divama i njihovim filmskim ulogama (još ih stignete proučiti). Ekipe se mogu prijaviti na adresu gostionska.pitalica@gmail.com, a više o kvizu i načinima prijave možete saznati na Facebook stranici kviza.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.