NK Radnik Križevci – Prvi ispit u subotu u Bjelovaru

Križevčani u 1. kolu SuperSport 2. lige gostuju u subotu u 17:30 u Bjelovaru kod starih znanaca iz nekadašnjih natjecanja. Utakmice tih suparnika uvijek su bile neizvjesne i zanimljive, a Križevčanima će to biti premijerni nastup u višem natjecateljskom razredu, puno zahtjevnijem od 3. lige Sjever. Završnu provjeru odradili su u Krškom i do vrha napunili mrežu slovenskog trećeligaša, 7:2.

Puno je promjena u sastavu u odnosu na prethodnu sezonu, a tako je, uostalom, više-manje u većini klubova. Potrebno je strpljenje i podrška, a cilj je, realno postavljen, ostanak u drugoligaškom društvu. Trener Mario Vodanović smatra da sadašnja postava može biti konkurentna, ali da će trebati nekoliko kola za prilagodbu.

S obzirom da smo novi u ligi i da nemamo spoznaje o jačini protivnika, sigurno će nam trebati tri, četiri kola da se priviknemo na ritam i razinu igre u 2. NL. Zadnje dvije utakmice pokazale su nam da smo na dobrom putu i da možemo biti konkurentni većini klubova u ligi. Što se tiče Bjelovara, oni su u najavi pred prvenstvo rekli da se vide u vrhu lige, ali mi idemo ondje po pozitivan rezultat. Maksimalno respektiramo protivnika, no u utakmicu ulazimo bez straha i nadamo se pozitivnom ishodu“, rekao je trener Križevčana Vodanović. U subotu će na ogled s Bjelovarčanima, a 26. kolovoza dočekat će Porečane.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.