(FOTO) Izvođač radova ostavio blato na cesti

U ulici Nikole Tesle intenzivirali su se radovi na gradilištu 200-njak metara prije željezničke postaje. Trenutno se vrši iskopavanje temelja, dok se višak zemlje odvozi. I tu je, nažalost, nastao problem.

Izvođač koji je zadužen za odvoz zemlje, prije izlaska na jednu od prometnijih cesta u gradu, nije očistio blato sa svojih guma, a kao što vidimo na slikama, ne radi se o zanemarivoj količini. Štoviše, cesta u najvećoj gospodarskoj zoni u gradu, na potezu od dvjestotinjak metara, jučer se “kupala” se u grudama blata, koje, do danas, nije bilo očišćeno.

Vezano
3 komentara
 1. Nik piše:

  kod nas u našem Kerestincu u Svetoj Nedelji poduzetnickom gradu je to svakodnevnica. .. moliš Boga da te komad zemlje ne vudri u glavu ili ti se zabije u šajbu..

  1. Nitro Biber piše:

   E vidiš,to je cijena napretka i to se istrpi za bolje sutra.50,100+ radnih mjestaA kod nas,u Križevcima,ima blata i devastiranih ulica a rezultat je-ništa.Eventualno 10-20 radnih mjesta s plaćom 800 pišljivih eura….

 2. Nitro Biber piše:

  Da,i?Jesu li se komunalni redari zabrinuli?Nisu,nemojte ni Vi iz redakcije.Samo lagano….Gospodarska ulica je prije tri godine bila neprohodna od količine blata a bila je relativno svježe asfaltirana.Danas je neprepoznatljiva a zapošljava cca 60 ljudi:)

Komentari su zatvoreni.