Večeras na 14. STEAM večeri o lijekovima i ljekarničkoj skrbi

Jesu li lijekovi pomoć ili otrov, koja je uloga ljekarnika u pružanju skrbi pacijentima, koriste li građani usluge farmakoterapijskog savjetovališta, o tome će govoriti magistra farmacije Helena Orehovački, na 14. STEAM večeri koja će se održati u petak, 14. srpnja u opuštenoj atmosferi na terasi „Ema’s Bara“ u Križevcima (prekoputa zvjezdarnice), s početkom u 20 sati. Tribinu će moderirati Ivana Dubravec, predsjednica Zakladne uprave Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“.

Helena Orehovački je magistra farmacije i voditeljica Farmakoterapijskog savjetovališta u Domu zdravlja Zagreb – Centar, rođena Križevčanka s radnom adresom u Zagrebu. Tribina „Lijek – pomoć ili otrov?“ dio je serijala kratkih tribina „STEAM večeri“ koji križevačka udruga P.O.I.N.T. sa Zakladom za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i partnerima organizira u sklopu EU projekta „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“.

Projekt „SPARK – Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca“ provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. Stajališta izložena u ovom tekstu isključiva su odgovornost Udruge P.O.I.N.T. Križevci i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Vezano

Komentari su zatvoreni.