U utorak cjelovečernji koncert Gradskog tamburaškog orkestra u atriju Likovne galerije

Gradski tamburaški orkestar Križevci poziva na cjelovečernji koncert pod nazivom „Tambura pod ljetnim nebom“, koji će se održati u utorak, 18. srpnja 2023. godine u 20 sati u atriju Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci, na Trgu Antuna Nemčića 6/I. Događaj se organizira u sklopu manifestacije Križevačka ljetna špica u organizaciji Grada Križevaca.

Na programu se nalaze djela A. Piazzolle, B. Potočnika, P. Mascagnija, D. Žuka, Z. Šljivca, J. Hrenića i J. Horuwitza. Koncert izvodi Gradski tamburaški orkestar Križevci sa solistima Ivanom Koprićem i Martinom Durbekom na braču uz dirigenta Igora Kudeljnjaka.

Koncert je svojevrsna premijera programa za križevačku publiku koji će biti predstavljen krajem srpnja na Međunarodnom glazbenom festivalu mladih II. u Bratislavi, Slovačka. Orkestar se na festivalu natječe u kategoriji orkestara slobodne instrumentacije bez dobne granice te će održati još dva revijalna koncerta u Bratislavi.

„Uživajte u virtuoznim izvedbama Gradskog tamburaškog orkestra Križevci, koji će večer uljepšati klasičnim, zabavnim i tradicionalnim melodijama. Doživite večer ispunjenu strašću, ljepotom i energijom tamburaške glazbe, dok se muzika pod otvorenim nebom stapa s ljetnim sunčanim zrakama,“ pozivaju iz Gradskog tamburaškog orkestra Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.